2015 yemek odası modelleri

2015 Yemek odası modelleri, yemek odaları dekorasyonda ev estetiği açısından oldukça önem verilen mobilya türlerinin başında gelmektedir. Mobilya sektörünün gelişmesi ile üretilen modeller her kesime ve beğeniye cevap verecek şekilde üretilmeye başlanmıştır. Genel olarak bu takımlar masa, sandalyeler ve büfeden meydana gelmektedir. Firmanın ürettiği tür ve modele göre farklı değişik parçalarda eklenmektedir.

beyaz yemek odası modelleri

Yemek Odası Modelleri Nelerdir?

Avangarde ve klasik modeller genellikle koyu renkli maun, meşe gibi ağaçlardan oluşan mobilyalardır. Oymalar bu türün en bilinen görsel özelliğidir. Dükens bacaklar ile masalarda ve sandalyelerde nostaljik görüntüler sağlanır. Mobilya ürünlerinde vernikleme işlemi sayesinde uzun süre kullanım sağlanır. Sandalye döşemeleri parlak ve kadife kumaşlardan oluşmaktadır.

istikbal yemek odası modelleri

Modern çizgiyi taşıyan minimalist mobilya türleri ise kullanıldığı zamanlarda küçük fakat açıldığı zaman istenilen boyutlara ulaşan masa boyutları ile evlerde kolay kullanımı ve yer tasarrufunu sağlamaktadır. Masanın orta bölümünde yer alan servis bölümü tabak, çatal, bıçak, kaşık gibi ürünleri ya da masa örtüleri ve servis takımlarını muhafaza etmekte son derece kullanışlı bir alan olarak bilinir.

bellona yemek odası modelleri

Bu modelde açık renkler ve ceviz ağacı ürünler en çok tercih edilenlerin başında gelmektedir. Kolay temizlenen, tek renk kumaşlar, su ve leke tutmaz şekilde dokuması yapılan türler ile sandalye kaplamaları yapılır. Büfeler tasarıma göre değişiklikler gösterir. Camlı ve çekmeceli türler ile istenilen ürünler kolaylıkla ve görselliğe uygun şekilde depolanabilmektedir. 2015 yemek odası modelleri olarak firmaların belirlediği ortak renk bej ve beyaz olarak açıklanmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir